DARA este un artist pe care vrei să îl asculți și să te descoperi prin textele și muzica ei. Sensibilitatea ei este perfect pusă în valoare de vocea, muzica și versurile ei. DARA este un artist complet care știe cum s-ajungă la inima oamenilor.

DARA și-a început cariera în 2012, în Republica Moldova. A ajuns la inima publicului după participarea la selecția Națională Eurovision .
În același an, a fost cea mai difuzată artistă din RM, conform datelor MediaForest.
În aceeași perioadă, DARA a avut două colaborări cu Carla’s Dreams, acele piese ajungând să fie evergreen-uri pentru cultura moldovenească.
Prima interacțiune cu piața muzicală din România a avut-o în 2014. Atunci a avut loc o colaborare extraordinară – Dara feat. INNA, Antonia, Carla’s Dreams pentru piesa FIE CE-O FI.

În 2017, DARA a decis să se mute la București și să înceapă o carieră aici. De atunci a lansat 13 single-uri și un album-RULETA.
În tot acest timp, DARA și-a câștigat un renume ca songwriter de succes, scriind pentru mulți artiști precum Sasha Lopez, Dj Sava, Irina Rimes, AlbWho. Unele dintre piesele scrise de ea au ajuns foarte sus în topurile românești (Smoke Me – Sasha Lopez feat. Misha Miller, Irina Rimes feat. Jah Khalib – Pentru totdeauna (versiunea în limba rusă).

În iulie 2022 DARA a decis să își facă un cont de TikTok și să înceapă să creeze content original. De atunci până acum, a adunat o comunitate de 190k de urmăritori.

Albume